امام راحل به مباحث اجتماعی و سیاسی روز اشرافیت کامل داشتند
کد خبر: 3817154
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۰

امام راحل به مباحث اجتماعی و سیاسی روز اشرافیت کامل داشتند

گروه اجتماعی - مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی، با اشاره به این‌که امام راحل همواره خود را در محضر خدا می‌دید و در این رابطه نیز فرموده‌اند: عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید، بیان کرد: ایشان این عبارت را با باور خاصی بیان می‌کرد؛ امام راحل فقیه و حکیم جامع الشرایط بودند و به مباحث اجتماعی و سیاسی روز اشرافیت کامل داشتند.

  امام راحل به مباحث اجتماعی و سیاسی روز اشرافیت کامل داشتندعلی بدر شکوهی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: برای شناخت آرمان‌های امام راحل باید به فرمایشات ایشان در قالب‌‌های مختلف مراجعه کرد و برای تبیین اهداف، آرمان‌ها و ارزش‌های متعالی انقلاب اسلامی و حضرت امام راحل، بستر شکل‌گیری انقلاب که منتهی به تاسیس انقلاب شد، اولی‌ترین مقطع است.

وی افرود: در زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی شعارهایی چون «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و نه شرقی و نه غربی، جمهوری اسلامی» که جهت عمومی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران را به شکل اولی بیان می‌کرد مطرح شده است این شعارها حاکی از بینش عمیق امام راحل بود.

بدرشکوهی، افزود: در آن زمان، این مفاهیم و واژه‌های معنادار و عمیق، خبر از به پیروزی رسیدن انقلابی می‌داد که قدرت‌های شرق و غرب را درهم کوبیده و مصالح نامشروع نظام سلطه و استکبار را نه تنها در منطقه بلکه در دنیا به چالش می‌کشد، نظام سلطه نیز با درک این موضوع برای مقابله با جریان انقلاب اسلامی، موضع‌گیری‌هایی چون «مصادره انقلاب به وسیله ایادی خود، انحراف انقلاب از مسیر اصلی خود، ترورها، جنگ تحمیلی و...» را در پیش گرفت اما اهداف شوم دشمن راه به جایی نبرد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که در این مقطع حساس که انقلاب به تازگی پیروز شده بود و دشمن درصدد حربه چینی‌های مختلف علیه ایران اسلامی بود، امام راحل فرموند: حفظ نظام اوجب واجبات است، این موضوع نشان دهنده‌ این بود که حفظ انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران یکی از دغدغه‌های ایشان بوده است.

وی با بیان این‌که حفظ انقلابی که از اندیشه‌های ناب قرآن و اسلام شکل گرفته بود، یکی از آرمان‌های امام راحل بود، اظهار کرد: تمسک به قرآن کریم و عترت و اهل بیت(ع) از دیگر آرمان‌های امام راحل بود که همواره بدان توصیه و تاکید داشته است.

بدرشکوهی افزود: شناخت اهداف و ارزش‌های انقلاب و امام راحل و همچنین تبیین و ترویج این ارزش‌ها در شرایط فعلی از جمله ضرورت‌هایی است باید همواره بدان توجه داشته باشیم.

وی با بیان این‌که امام راحل همواره بر تبیین و ترویج آموزه‌های دینی به ویژه آشنا کردن نسل جوان با معارف عمیق و غنی اسلام تاکید داشته‌اند، گفت: ایشان هموار در تمامی صحبت‌های خود به این موضوع توجه داشته و از دغدغه‌های اصلی‌شان بود که امروز باید به عنوان یکی از آرمان های امام راحل این موضوع را مورد توجه قرار دهیم.

بدرشکوهی، با تاکید بر این‌که امام راحل به مردم و به ویژه طبقات نیازمند جامعه توجه بسیاری داشتند و در منویات خود نیز فرموده‌اند که محرومان و پابرهنگان صاحبان اصلی نظام هستند، افزود: توجه به مردم و محرومان جزو اهداف و آرمان های امام راحل بود که امروز نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی، با اشاره به این‌که امام راحل همواره خود را در محضر خدا می‌دید و در این رابطه نیز فرموده‌اند: عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید، بیان کرد: ایشان این عبارت را با باور خاصی بیان می‌کرد؛ امام راحل فقیه و حکیم جامع الشرایط بودند و به مباحث اجتماعی و سیاسی روز اشرافیت کامل داشتند.

وی با تاکید بر این‌که امام راحل عادل و قاطع بوده و شجاعت و ساده زیستی وی زبانزد عام و خاص بود، افزود: نظم و انضباط، آزاداندیشی و اعتدال و استکبارستیزی نیز از جمله ویژگی‌های شخصیتی امام راحل بود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی با بیان این‌که امام راحل بر خودکفایی کشور در عرصه‌های مختلف و اهتمام به همبستکی بین ملت در تمامی ارکان تاکید داشتند، گفت: مرعوب نشدن در مقابل قدرت‌های جهانی، تاکید بر تحقق عدالت اجتماعی، رسیدن به پابرهنگان جامعه و مستمندان از دیگر ویژگی‌های شخصیتی ایشان بود.

وی ادامه داد: امان راحل بر جمله «ما می‌توانیم» تاکید داشتند که امروز نیز معجزه می‌کند و موتور محرکه قوی در نظام اسلامی است باعث شده در بسیاری از حوزه ها به خودکفایی برسیم.

بدر شکوهی در ادامه در مورد جایگاه رهبری در نظام جمهوری اسلامی ایران، افزود: اصل ۱۱۰ قانون اساسی به جایگاه ولایت فقیه بر مبنای دین اسلام اشاره دارد که بیت الغزل جمهوری اسلامی است؛ البته ۱۷ اصل قانون اساسی به ویژه اصل دو و پنج به جایگاه امامت و نقش رهبری در زمان غیبت ولی عصر(عج) اشاره کرده است.

وی با بیان این‌که امام راحل نیز در بیان اهمیت ولایت فقیه در جامعه اسلامی فرموده‌اند: پشتیبان ولایت‌فقیه باشید تا آسیبی به مملکت نرسد، افزود: در این رابطه وظیفه داریم این ضرورت و جایگاه را به نحو احسن به نسل های جدید انتقال دهیم.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی افزود: بعد از رحلت امام راحل جامعه به خاطر فقدان شخصیتی مثل امام در شوک روحی و روانی قرار دا‌شت که جبران آن نیز سخت بود، اما مجلس خبرگان رهبری در آن مقطع حساس و خاص جامعه و در آن فاصله کوتاه، اولی‌ترین و صالح‌ترین انتخاب را کردند.

وی در ادامه افزود: معمولا جابجایی قدرت در نظام های رایج دنیا همیشه توام با چالش بوده است، اما در نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران خبری از چالش نظام‌های رایج نبود و حمایت میلیونی مردم از انتخاب مجلس خبرگان را درپی داشت.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: مهمترین دغدغه‌های رهبری در گام دوم انقلاب در رابطه با جوانان بوده و در این خصوص بسیار جدی و با ادبیات و واژه‌های خاصی تاکید کرده‌اند و همچنین بر تمدن سازی و صیانت از اصالت و شعارهای بنیادین نظام جمهوری اسلامی نیز تاکید بسیار دارند.

وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب بر علم و پژوهش نیز تاکید بسیار دارند تا به نحو احسن از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی کشور استفاده شود.

بدرشکوهی، با تاکید بر این‌که معنویت اخلاقی، اقتصاد مقاومتی و... نیز از جمله تاکیدات رهبری در بیانیه گام دوم بوده است، افزود: ایشان در این بیانیه به ظرفیت‌های بی‌بدیل کشور اشاره کرده و منابع سرشار نیروی انسانی، ظرفیت‌های علمی و جرافیایی و منابع معدنی و... را مورد تاکید قرار می‌دهند تا بصورت صحیح مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی در خاتمه تاکید کرد: مبارزه با فقر و فساد در جامعه، حفظ اتحاد و انسجام و امید آفرینی، حفظ عزت ملی در روابط خارجی و مرزبندی دقیق با دشمن، سبک زندگی ایرانی اسلامی و... نیز از دیگر تاکیدات رهبری در بیانیه گام دوم است.

انتهای پیام

captcha