کد خبر: 3898433
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
یاری:

استفاده از ظرفیت معارف قرآن، هدف شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌هاست

دبیر شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان ایلام گفت: هدف نهایی شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، ایجاد ظرفیت مناسب برای تدبر در قرآن، فهم و استفاده از ظرفیت معارف و متون این کتاب آسمانی است.

لزوم بسترسازی برای تدبر درقرآن و استفاده از ظرفیت معارف این کتاب آسمانی در دانشگاه‌ها

بهمن یاری، دبیر شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان ایلام، در گفت و گو با ایکنا از ایلام با اشاره به اینکه در سال ۸۴ مصوبه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد که بازنگری فعالیت‌های قرآنی در سطح کشور لازم و اجرای آن به شیوه‌ای نوین ضروری است، اظهار کرد: به دنبال این مصوبه شورای فرهنگی فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در سطح کشور شکل گیرد.

وی با بیان اینکه در سال ۹۷ در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته شد، شورایی متناظر با شورای کشوری، بصورت استانی در سطح دانشگاه‌ها شکل گرفته و برای انسجام فعالیت‌های قرآنی فعالیت کنند، افزود: این شورا با حضور رئیس استانی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها به عنوان رئیس شورا و معاونین فرهنگی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی شکل گرفت و دبیر فعالیت‌های شورای هماهنگی قرآنی در دانشگاه‌ها انتخاب شد.

یاری گفت: شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی قرار است به عنوان یک نهاد بالادستی سیاست‌های کلی قرآنی استانی در سطح  دانشگاه‌ها را تعیین کند و باعث وحدت رویه در اجرای فعالیت‌های قرآنی شود که در این راستا با فراخوان دبیران و اساتید قرآن و عترت در زمینه‌های مختلف از ظرفیت‌های ممکن استفاده کردیم، جلسات هماهنگی فعالیت‌های قرآنی را در سطح استان تشکیل دادیم و چندین جلسه نیز در سطح کارشناسان و دبیران شکل گرفت که فراخور موضوعات مختلف پیرامون مباحث قرآنی و برنامه‌های کاری آتی به تبادل نظر و برنامه‌ریزی پرداخته شد.

دبیر شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن وعترت دانشگاه‌های استان ایلام اضافه کرد: از آنجا که با توجه به اوضاع کرونا امکان برگزاری مسابقات قرآنی میسر نشد، نهاد مرکزی رهبری برای متولی شدن تمامی مسابقات قرآنی و برگزاری آن در سطح کشوری به شکل مجازی اعلام آمادگی کرده است.

وی ادامه داد: از طریق برگزاری مجازی مسابقات می‌توان بسیاری از هزینه‌ها را کاهش داد و با بکارگیری برخی تکنیک‌ها و تاکتیک‌ها برای جذب فعالین قرآنی این چنین جشنواره‌هایی می‌تواند بستر خوبی را محیا کند مشروط بر اینکه هدف آن دربرگرفتن نه فقط یک قشر خاص و مخاطب همیشگی و ثابت بلکه همه جوامع دانشجویان و علل‌الخصوص قشر خاکستری دانشجویان باشد.

یاری یادآور شد: برخی از فعالیت‌های این شورا از سال گذشته تاکنون هماهنگی و همکاری با دانشگاه‌های مختلف جهت برگزاری محافل گوناگون، برگزاری جلسات تخصصی صوت و لحن، پیشنهاد برگزاری کلاس‌های روخوانی و تجوید به دانشگاه‌ها، معرفی اساتید از طریق شورای فعالیت‌های قرآن، برگزاری یک دوره استانی ویژه فعالین کارگروه‌های مهدویت و در این ایام کرونا هفته گذشته برگزاری محفلی در دانشگاه علوم پزشکی در فضای باز و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی بوده است.

وی عنوان کرد: رفته رفته در حال گسترش بستری هستیم برای فعالیت‌های قرآنی بیشتر و تعاملات بیشتر با سایر افراد و نهادها، کما اینکه هم اکنون به دنبال انعقاد تفاهم نامه با سازمان اوقاف و همچنین تبلیغات هستیم.

انتهای پیام
captcha