
به گزارش
ایکنا از ایلام، حجتالاسلاموالمسلمین عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی امروز در جلسه هماندیشی و گفتگو با محوریت تعالی علوم انسانی و هنر که با حضور اعضای هیات علمی دانشکده علوم انسانی واحد ایلام برگزار شد، اظهار کرد: با ایجاد معاونت انسانی و هنر در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد رابطه دو سویه با اساتید این حوزه در سراسر کشور هستیم و با نیازسنجی و با مشورت اساتید باید به این سمت برویم که چه رشته های جدیدی تاسیس، چه رشتههای ناکارآمدی باید تعطیل و در چه رشته هایی باید تغییر و تحول ایجاد شود.
وی گفت: اساتید باید معضلات استان در حوزه علوم انسانی را شناسایی و برای حل آنها تلاش کنند.
خسروپناه به ظرفیتها و پتانسیل های استان ایلام اشاره کرد و گفت: استان ایلام در بحث گردشگری و صنایع دستی دارای ظرفیت و پتانسیل کم نظیری است و علت اینکه تاکنون این ظرفیت مغفول مانده است قابل تامل است و باید گروههای روانشانی و جامعه شناسی به بحث ناخودباوری مردم ایلام ورود کنند.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ضوابط دست و پا گیر برای ارتقای علمی اساتید و دانشجویان باید برداشته شود.
خسروپناه تصریح کرد: نباید اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان برای ارتقا فقط به مقاله isi یا علمی پژوهشی مورد تایید وزارت علوم تایید شود باید در این رابطه با ظرفیت سازی طوری برنامهریزی کنیم تا اساتید و دانشجویان بتوانند مقالات خود را در مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی منتشر کرده و برای ارتقای آنان امتیاز محسوب شود.
وی بیان کرد: توانمندسازی اساتید یکی از برنامههای مهم این معاونت است و اساتید باید درگیر مسایل علمی و پژوهشی شوند و شرط اصلی ایجاد تحول در حوزه علوم انسانی این است که اساتید از لحاظ علمی و پژوهشی رشد کنند.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: کشف و حل مسئله در حوزه علوم انسانی در هر منطقه باید اولویت اساتید باشد.
وی بیان کرد: 160 رشته هنری اصیل در ایران در حال از بین رفتن است که باید به سرعت، فکری به حال آنان کرد.
خسرو پناه اضافه کرد: در این رابطه یکی از راههای احیای این رشته ها بحث ایجاد آموزش استاد- شاگردی و انتقال تجربیات اساتید حوزه هنر های اسلامی - ایرانی به شاگردان و دانشجویان است.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه رسالهای که تصویب میشود باید مسئلهای از مشکلات استان و جامعه را حل کند.
وی گفت: ایجاد دانشکده ای تحت عنوان خانواده در دانشگاه ضروری است تا مسائل و مشکلات خانوادهها در این دانشکده پیگیری، رصد و کار علمی شود.
در این نشست 2 ساعته همچنین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام به ظرفیتهای این دانشگاه در حوزه علوم انسانی پرداخت و گفت: 30 رشته در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده علوم انسانی واحد ایلام دایر و این دانشکده دارای 60 عضو هیات علمی است.
انتهای پیام