کد خبر: 3779120
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸
طهماسبی در تشریح اجرای طرح سواد رسانه‌ای عنوان کرد:

آموزش مهارت‌های لازم برای برقراری ارتباطی متفکرانه و آگاهانه با رسانه‌ها

گروه فرهنگی - مدیر کل اجتماعی ـ فرهنگی استانداری ایلام هدف از اجرای طرح سواد رسانه‌ای را، آموزش مهارت‌های لازم برای برقراری ارتباطی متفکرانه و آگاهانه با رسانه‌ها دانست و گفت: به‌وجود آمدن نگاهی دقیق، نقاد و تحلیلی به پیام‌های رسانه‌ای از دیگر اهداف این طرح است.

آموزش مهارت‌های لازم برای برقراری ارتباطی متفکرانه و آگاهانه با رسانه‌ها
عهدیه طهماسبی، مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری ایلام در گفت‌وگو با ایکنا از ایلام، اظهار کرد: به‌منظور توانمندسازی آحاد جامعه بخصوص خانواده‌ها در مقابل تهدیدات و خطرات جانبی فناوری‌های جدید ارتباطی و فضای مجازی، نرم‌افزاری تحت عنوان (مجاز یار‌) طراحی شده که بر روی موبایل مخاطبان نصب می‌شود و شیوه صحیح استفاده از رسانه‌ها را به خانواده‌ها آموزش می‌دهد.
وی افزود: محتوا و محورهای آموزشی در این نرم‌افزار اپلیکیشن شامل بخش‌ها و محورهای مختلفی از جمله آگاهی سواد رسانه‌ای با ۹ گام شامل ضرورت نقش‌پذیری والدین، همدلی، هزاره سوم و تفاوت نسلی، فرزندان جدید، فرصت‌ها و رسانه‌ها، تهدیدها و آسیب‌های رسانه‌ها، سبک زندگی، سواد رسانه‌ای و رژیم مصرف رسانه است.
مدیر‌کل اجتماعی و فرهنگی استانداری ایلام ادامه داد: در هر گام خدمات آموزشی جمعاً در قالب 198 دروس مختلف ارائه‌ و در پایان برای سنجش آموخته‌های مخاطبان، آزمون برگزار می‌شود که در مرحله اول سهم استان ایلام ۱۰۰۰ نفر بود که با اولویت کارکنان دولت و خانواده‌های آنان با همکاری فرمانداران و مدیران دستگاه‌های  اجرایی به خوبی انجام شد.
طهماسبی تصریح کرد: بر اساس بررسی به عمل آمده توسط سازمان امور اجتماعی کشور، استان ایلام بین ۳۱ استان کشور به عنوان رتبه برتر معرفی شد و در مرحله دوم سهم استان ایلام به ۵۰۰۰ نفر افزایش یافت.
وی ضمن تشکر از فرمانداران، مدیران دستگاه‌های اجرایی و رؤسای دانشگاه‌های استان خواستار همکاری بیشتر آنان در ادامه اجرای طرح شد و گفت: گستره‌ این طرح به مرور زمان بیشتر خواهد شد.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ایلام ادامه داد: امروزه به‌منظور تحکیم و تقویت توسعه سیاسی و اجتماعی جامعه ایرانی، آنچه در سواد رسانه‌ای مطرح می‌شود، آموزش مهارت‌های لازم برای برقراری ارتباطی متفکرانه و آگاهانه با رسانه‌ها و در عین حال به‌وجود آمدن نگاهی دقیق، نقاد و تحلیلی به پیام‌های رسانه‌ای، نوشتاری، دیداری و شنیداری است.
انتهای پیام
captcha