کد خبر: 3685735
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۸

برگزاری دومین کارگاه تخصصی روایت‌پژوهی در ایلام

گروه فرهنگی: دومین کارگاه تخصصی روایت‌پژوهی در حوزه هنری ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام به نقل از حوزه هنری ایلام، در این کارگاه دکتر «جواد کامور بخشایش» مفاهیم و روش‌های کاربردی روایت‌پژوهی را برای نوسندگان و پژوهشگران پیشرو و جمعی از نویسندگان نوقلم دفاع مقدس تبیین کرد.
این نویسنده دفاع مقدس در این کارگاه اظهار کرد: خاطره به عنوان یک گونه‌ ادبی در ادبیات ما جایگاه ویژه‌ای دارد. خاطره‌نویسی در دوره‌های قبل‌ هم وجود داشته و در حال تولید آثار خوب، قوام گرفتن و ارتقای آثار به لحاظ شکل و محتوا است. استقبال مردم از این ژانر نشان می‌دهد به خاطره در ادبیات مقدس توجه ویژه‌ای می‌شود.
کاموربخشایش تصریح کرد: باید با تولید مباحث نظری و قوام بخشیدن به محتوای این ژانر بتوانیم کارهایی را ارائه دهیم که به داستان نزدیک شود و جای آن را بگیرد. فکر می‌کنم با این شرایط بتوانیم این ژانر ادبی و ادبیات‌مان را جهانی‌تر کنیم و ادبیات مشترکی پدید بیاوریم که برای کل دنیا باشد و آن‌ها بتوانند با این ادبیات و مفاهیم آن ارتباط برقرار کنند.
وی از فعالان این عرصه خواست با سوژه‌های خود زندگی کنند تا بتوانند آثار فاخری را به مجموعه کتاب‌های دفاع مقدس بیفزایند.
بخشایش با تاکید بر نقش تکنیک‌های مصاحبه در پدید آوردن یک اثر فاخر، گفت: آشنایی با مفاهیمی مانند روایت‌پژوهی و روایت‌شناسی می‌تواند به حرفه‌ای شدن فعالان این عرصه کمک بیشتری کند.
این نویسنده‌ی دفاع مقدس تاکید کرد: باید قهرمانان دفاع مقدس را آن گونه که بوده‌اند معرفی کنیم تا بتوانیم به انسان طراز و معیار دفاع مقدس دست پیدا کنیم.
captcha