کد خبر: 3643542
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۹
ناطق:

«نامه‌رسان» با چند صدایی حاوی جزئیات بسیار مفیدی از دوران اسارت است

گروه فرهنگی: نویسنده کتاب «نامه‌رسان» گفت: کتاب نامه‌رسان تنها صدای آقای منصوری نیست بلکه صدای بسیاری از رزمندگان و آزادگان است که برای من لذت‌بخش است و مرا، ندیده عاشق کسانی کرده که مایه‌ی افتخار این ملت هستند .

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری ایلام، ساسان ناطق، نویسنده کتاب نامه رسان، امروز در مراسم رونمایی از کتاب «نامه‌رسان» اظهار کرد: خاطرات اسارت انسانی‌ترین وجه ممکن  در ادبیات اردوگاهی است چون هم زندانی و هم زندانبان و هم اسیر در کناردشمن زندگی می‌کند و ارتباط بلاواسطه‌ِ آنها می‌تواند اطلاعات بسیاری  از عقبه‌ی دشمن را نشان دهد .
وی با اشاره به تجربیات خود در گفتگو با آزادگان، تصریح کرد: من امید به زندگی را ویژگی مشترک آزادگان دیده‌ام چون در سخت‌ترین شرایط ناامید نشده‌اند و امیدوارم روزی زوایای پنهان سال‌های دفاع مقدس با روایت همه‌ی دست‌اندرکاران آن دوران آشکا شود .
این محقق دفاع مقدس نامه‌رسان را یکی از چند دارایی مردم استان ایلام دانست و امیدوارم که این نوزاد نورسته به دست فعالان این عرصه و همکاری رزمندگان و آزادگان بارور شود و به بلوغ برسد .
ناطق با بیان اینکه من شجاعت و خودباوری را در سطر سطر روایت‌های آقای منصوری دیدم و لذت بردم، سختی و آوارگی آن سال‌های مردم ایلام برای حفظ اصالت ایرانی و مقاومت بود، تصریح کرد: ماندگاری کلمات بیش از هر چیز دیگری است که از طریق نامه‌رسان به دست ما رسیده و روزگاری که هیچکدام از ما در قید حیات نباشیم «نامه‌رسان» آقای منصوری سرافراز و ستبر خواهد ماند .
این محقق دفاع مقدس گفت: این کتاب‌ها سرمایه‌گذاری برای آینده است و این واژه‌ها زمانی حیات‌بخش خواهند بود و راه حفظ هویت ما ایرانی‌ها نیز در این تلاش نهفته است و هر اثر ادبی اگر در لباس هنر جای بگیرد تاثیرگذار و ماندگار خواهد بود .
ناطق با بیان اینکه در این کتاب به جزئیات به خوبی پرداخته شده و به ما می‌گوید چه کسانی و در کجا برای دفاع از سرزمین زحمت کشیده‌اند، تصریح کرد: کتاب نامه‌رسان تنها صدای آقای منصوری نیست بلکه صدای بسیاری از رزمندگان و آزادگان است که برای من لذت‌بخش است و مرا، ندیده عاشق کسانی کرده که مایه‌ی افتخار این ملت هستند .
وی تصویرسازی توام با جزئیات را از دیگر ویژگی‌های این کتاب نام برد و تصریح کرد:منصوری‌ها حافظه تاریخی ما هستند و باید زودتر به سراغ‌ آنها برویم چرا که فراموش کردن از ویژگی‌های انسان است و اگر دیر بجنبیم بسیاری از خاطرات فراموش خواهد شد و برای آینده‌ی ما ناخوشایند خواهد بود .
این محقق دفاع مقدس گفت: بیایید تاریخ حماسه مردم ایلام را زیبا بنویسیم و اگر ما ننویسیم دیگران خواهند نوشت و باید این کتاب‌ها که دارایی ما هستند و کار بزرگ ملت ما را در دفاع مقدس نشان می‌دهند، هر روز به قفسه‌ی بزرگ کتابخانه‌ی دفاع مقدس اضافه شوند.
«نامه رسان» خاطرات یك آزاده ایلامی به نام محمود منصوری است كه در عملیات والفجر ١ ۰ در اسفند ماه ۶۶ به اسارت عراقی‌ها درآمد و به زندان الرشید منتقل شد و این کتاب مشتمل بر خاطرات كودكی، نوجوانی، آغاز انقلاب و فعالیت‌های وی قبل از شروع جنگ، ازدواجش و همه مراحل زندگی تا زمان آزادی‌اش است
captcha