به گزارش ایکنا از ایلام، عبدالوهاب بخشنده، دادستان مرکز استان ایلام امروز، سهشنبه سوم بهمن ماه در نشست خبری با خبرنگاران ضمن بیان اینکه استفاده ابزاری از رسانه در انتخابات مورد پذیرش دادستانی نیست، اظهار کرد: تشکیل گروههای مجازی گر چه فرصت مناسبی برای تضارب آراست اما دارای آسیبهایی نیز هست. افراد مختلفی در آن هستند که میتوانند حرف خود را بزنند و مسئولیت این کانالها و گروهها با صاحبان آنهاست.
وی افزود: اقدامات خوبی توسط دادستانی در خصوص برخورد با فساد صورت گرفته که در همین راستا ۱۳ پرونده رباخواری تشکیل شده و در حال بررسی است.
دادستان مرکز استان ایلام تصریح کرد: هیچ اغماضی در برخورد با فساد نداشتیم و پرونده شش نفر کارچاق کن در مجموعه دادگستری در حال رسیدگی است که به زودی اخبار آن در اختیار رسانهها قرار میگیرد.
بخشنده در خصوص پروندههای کثیرالشاکی مانند عباسزاده، مهر و امید، پارسا و... نیز مطرح کرد: متهمان در بازداشت بوده و پروندهها در حال رسیدگی است. همچنین لاکسون یک پرونده اقتصادی است که 1800 شاکی دارد که در این رابطه ۴۰ نفر تفهیم اتهام شدهاند و سعی داریم افرادی که سوءنیت نداشتهاند با آنها مدارا شود.
دادستان مرکز استان ایلام اضافه کرد: اموال مربوط به متهمان پرونده لاکسون زیاد نیست و حتی با وجود اطلاع رسانی مکرر، افراد زیادی به طمع سود بیشتر در دام آن افتادند با این وجود اقدامات قضایی و قانونی در حال انجام است و هدف این است که مال باخته بیشتری از این آسیب نبیند.
بخشنده با بیان اینکه دادستانی در راستای حمایت از تولید با استفاده از اهرم قانونی در جهت راه اندازی و احیای کسب و کارها در میدان حضور دارد، تأکید کرد: در چالشهای استان، آسیب اول خودکشی است و توصیه دادستانی به اهالی رسانه این است که اخبار خودکشی که مانند چاقوی دو لبه است باید در خصوص منشأ آن تولید محتوا و نقد صورت بگیرد چرا که اثر منفی اخبار آن بر آرامش روانی جامعه غیرقابل کتمان است.
وی گفت: در حوزه سلاح و مهمات، ضابطین خاص و عام ما خوب عمل کردند و کشفیات خوبی در طول مرز ۴۳۰ کیلومتری داشتهایم اما با این وصف استان ایلام از امنترین مرزهای کشور است.
انتهای پیام